Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για το Μνημείο Πεσόντων που θα αποτίει φόρο τιμής στους πεσόντες ήρωες του Έπους του ’40.

Περισσότερα...

Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα για τη συγκρότηση Μητρώου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

Περισσότερα...

Στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ εξελέγη ο Δήμαρχος Πωγωνίου που έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής αλλά

Περισσότερα...

Σε εξαιρετικά θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας του Δήμαρχου Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνου Καψάλη με την Υφυπουργό αρμόδια για θέματα Μεταφορών κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, παρουσία

Περισσότερα...

Σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις αποκτούν τα χωριά του Δήμου Πωγωνίου μέσω του έργου «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Πωγωνίου», συνολικού προϋπολογισμού  662.192,55€,  που είναι σε εξέλιξη.

Περισσότερα...

Με την ΣΤ’ τάξη του 3oυ Δημοτικού Σχολείου Ανατολής συνεχίστηκαν οι επισκέψεις στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Πωγωνίου που αποτελεί πλέον αγαπημένο προορισμό για σχολικές εκδρομές.

Περισσότερα...

 

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες εξελέγη ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα...

Έναρξη εργασιών για ένα σπουδαίο έργο με συμβολικό χαρακτήρα για την αναγνώριση του  μεγαλείου της θυσίας των Ηρώων του Έπους ’40, που αποτελούσε ηθική δέσμευση του Δήμου Πωγωνίου.

Περισσότερα...

 

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Πωγωνίου επέλεξαν για την πρώτη τους σχολική εκδρομή οι μαθητές της Α’ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρμάρων.

Περισσότερα...

 

Κλιμάκιο των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκεται το τριήμερο 16 έως 18 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Υγείας Δελβινακίου μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Πωγωνίου με στόχο την προαγωγή της υγείας.

Περισσότερα...

Την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο για την μεταρρύθμιση της ψυχικής υγείας και την απεξάρτηση εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πωγωνίου με ψήφισμα που έλαβε κατά τη συνεδρίαση της 18ης Δεκεμβρίου 2023.

Περισσότερα...

Στο Δελβινάκι, την ιστορική έδρα του Δήμου Πωγωνίου πραγματοποιήθηκε την πρωτοχρονιά η κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου.

Περισσότερα...

 

Ο Δήμος Πωγωνίου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Α.Π.Σ.Ι. «ΠΙΝΔΟΣ», την ΒΙΚΟΣ Α.Ε., την Μεταλλουργική Ηπείρου και την Τράπεζα τροφίμων Θεσσαλονίκης για

Περισσότερα...

Με την αναπαράσταση της μάχης του Καλπακίου θα κορυφωθούν οι ιστορικές εκδηλώσεις του Δήμου Πωγωνίου «ΚΑΛΠΑΚΙΑ 2023», που

Περισσότερα...

Με δυνατές συγκινήσεις αλλά και δέος απέναντι στους Ήρωες του Έπους του ’40 ολοκληρώθηκε ο «4ος Δρόμος της Νίκης» που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Οκτωβρίου στα πλαίσια των ιστορικών εκδηλώσεων «ΚΑΛΠΑΚΙΑ 2023».

Περισσότερα...

Αγαπημένη αθλητική διοργάνωση κατάφερε να γίνει ο «Δρόμος της Νίκης» που πραγματοποιείται από το Δήμο Πωγωνίου στα πλαίσια των ιστορικών εκδηλώσεων «ΚΑΛΠΑΚΙΑ».

Περισσότερα...

Τη μνήμη του Ηπειρώτη Μακεδονομάχου Παύλου Μελά τίμησε σήμερα ο Δήμος Πωγωνίου, παρουσία πολιτικών, πολιτειακών, στρατιωτικών αρχών και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα...

Με τους μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων ξεκίνησε σήμερα ο νέος κύκλος επισκέψεων στο  Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Πωγωνίου.

Περισσότερα...

Πρόταση ύψους 250.000€ κατέθεσε ο Δήμος Πωγωνίου για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Ο.Τ.Α.».

Περισσότερα...

Με αυξημένη συμμετοχή αναμένεται να διεξαχθεί ο «4ος Δρόμος της Νίκης» που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη των ιστορικών εκδηλώσεων «ΚΑΛΠΑΚΙΑ 2023».

Περισσότερα...

Με μεγάλη χαρά και προσμονή υποδέχτηκε το Δελβινάκι τον γνωστό μπασκετμπολίστα Νίκο Ντούγια για την παρουσίαση του βιβλίου του «Τρίποντο Ζωής».

Περισσότερα...

Ζαραβίνα Εκδηλώσεις Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Ιερά Μονή Βελλάς Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Πέτρο Λούκας Χαλκιάς-- Βασίλης Κώστας και Κώστας Τζίμας.

Περισσότερα...

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται ένα ακόμη  μεγάλο έργο ύδρευσης στο Δήμο Πωγωνίου με τη δημοπράτηση της «Αντικατάστασης εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Κοινότητας Βασιλικού» να ολοκληρώνεται στις 11 Ιουλίου.

Περισσότερα...

Έκλεψε τις εντυπώσεις η ομορφιά της Πωγωνίσιας Φορεσιάς στο  17ο Αντάμωμα Ηπειρωτών Μακεδονίας & Θράκης στο οποίο

Περισσότερα...

Υπογράφτηκαν οι τρεις συμβάσεις για τον εξοπλισμό του πρώην Αρρεναγωγείου – Παρθεναγωγείου Δελβινακίου που θα οδηγήσουν στον πλήρη εκσυγχρονισμό του ιστορικού αυτού κτιρίου.

Περισσότερα...

Με στόχο την ορθή εκπαίδευση του προσωπικού για την καίρια αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Πωγωνίου Σεμινάριο

Περισσότερα...

Σε κλίμα συγκίνησης και ικανοποίησης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1η Ιουνίου η ορκωμοσία των δέκα (10) εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Πωγωνίου.

Περισσότερα...

Εργασίες σε ύψος 20μ. θα μπορούν πλέον να εκτελούν τα συνεργεία του Δήμου Πωγωνίου μετά την παραλαβή του νέου καλαθοφόρου που αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο στόλο του.

Περισσότερα...

Σε μία κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα το αφιέρωμα για την Πωγωνίσια Φορεσιά που πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαΐου, μετά

Περισσότερα...

Στην υποβολή πρότασης για ένταξη οκτώ (8) συνολικά κτιρίων στο πρόγραμμα χρηματοδότησης για την Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοσίων Κτιρίων «ΗΛΕΚΤΡΑ» προχώρησε ο Δήμος Πωγωνίου.

Περισσότερα...

Στην Άρτα «ταξιδεύει» η παράδοση του Πωγωνίου μετά από πρόσκληση του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτης «Ο Σκουφάς» για παρουσίαση της Πωγωνίσιας Φορεσιάς.

Περισσότερα...

 

Εντυπωσίασαν με τις «οδηγικές τους ικανότητες» οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Δελβινακίου και Πωγωνιανής που επισκέφθηκαν σήμερα το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Πωγωνίου.

Περισσότερα...

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ.Καψάλης Κώστας σχετικά με την παραίτηση του κ.Γκόγκου Χρήστου Προέδρου το Δημοτικού Συμβουλίου...

Περισσότερα...

 

Την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού στο τμήμα Ιωάννινα – Κακαβιά με τις ίδιες προδιαγραφές που έχει κατασκευαστεί το υπόλοιπο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ζητά με ομόφωνο ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Πωγωνίου.

Περισσότερα...

 

Ο Δήμος Πωγωνίου, σε συνεργασία με την ΠΕΔ Ηπείρου προχωρά στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμπόπληκτους συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία.

Περισσότερα...

Τη μείωση των αντικειμενικών αξιών στο Δήμο Πωγωνίου ζητά από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Καψάλης, υποβάλλοντας σχετική ένσταση.

Περισσότερα...

Νέα εικόνα αποκτούν τα χωριά του Δήμου Πωγωνίου με έργα αισθητικής βελτίωσης που εκτελούνται ή έχουν δρομολογηθεί και που θα δώσουν άλλον «αέρα» στις ήδη όμορφες Κοινότητες της περιοχής.

Περισσότερα...

 

Με ευχές για μία χρονιά με υγεία, παγκόσμια ειρήνη κι ευτυχία συνοδεύτηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δελβινάκι, ιστορική έδρα του Δήμου Πωγωνίου.

Περισσότερα...

 

Υπογράφτηκε η σύμβαση του έργου «Συντήρηση Δημοτικών Κτιρίων Δολιανών (Β’ Φάση)», προϋπολογισμού 89.998€, που θα παραδώσει στην Κοινότητα έναν σύγχρονο χώρο ικανό να καλύψει όλες τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Περισσότερα...

Με σύμμαχο  την ηλιοφάνεια και με διάθεση να «ρουφήξουν σαν σφουγγάρι» το μάθημα οδικής κυκλοφορίας επισκέφθηκαν σήμερα το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Πωγωνίου οι μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» εντάχθηκε η πρόταση του Δήμου Πωγωνίου για την εξασφάλιση Κοινόχρηστων και Κοινωφελών Χώρων.

Περισσότερα...

      

Στην ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων εκπαιδεύτηκαν σήμερα υπάλληλοι του Δήμου Πωγωνίου στα πλαίσια έργου που υλοποιείται με στόχο

Περισσότερα...

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Συσσίτιο του Δήμου Πωγωνίου καλεί τους δημότες που ενδιαφέρονται για την ένταξη ή επανένταξή τους στη Δομή, να προσκομίσουν τα

Περισσότερα...

 

 

Με έντονο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι συμμετέχοντες την έναρξη του σεμιναρίου για την «Πωγωνίσια Φορεσιά» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Δελβινακίου.

Περισσότερα...

Με στόχο να γίνει ευρέως γνωστή η πλούσια φυσική ομορφιά της λίμνης Ριαχόβου, της δεύτερης λίμνης της περιοχής, και να αποτελέσει τουριστικό πόλο έλξης ενέταξε ο Δήμος Πωγωνίου σχετική δράση στο Πράσινο Ταμείο.

Περισσότερα...

 

Επιστολή διαμαρτυρίας για την πρόθεση της κυβέρνησης να διακόψει τα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας απέστειλε στους αρμόδιους Υπουργούς ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Καψάλης. Η επιστολή έχει ως εξής:

Περισσότερα...

 

 

Εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης και επισκευής ξεκίνησαν σε έξι (6) Δημοτικά κτίρια του Δήμου Πωγωνίου στα πλαίσια του έργου «Συντήρηση – επισκευή Δημοτικών κτιρίων», με προϋπολογισμό μελέτης 57.240,00€ με Φ.Π.Α. 24%.

Περισσότερα...

Σε μία κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου η εκδήλωση – αφιέρωμα στην «Πωγωνίσια Φορεσιά» που

Περισσότερα...

 

Ξεκινούν οι  εργασίες ανακαίνισης και επέκτασης του Πνευματικού Κέντρου Κεφαλοβρύσου μετά την υπογραφή της σύμβασης που θα παραδώσει στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Άνω Πωγωνίου ένα σύγχρονο χώρο πολιτισμού.

Περισσότερα...

Είκοσι τρεις είναι οι Κοινότητες του Δήμου Πωγωνίου που δικαιούνται την επιπλέον επιδότηση 15% για τον ειδικό πρόγραμμα «Εξοικονομώ - Ανακαινίζω» για νέους που υλοποιεί το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Περισσότερα...

Εκδήλωση – αφιέρωμα στην «Πωγωνίσια Φορεσιά» διοργανώνει ο Δήμος Πωγωνίου σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο Δελβινακίου.

Περισσότερα...

Ξεκινάει η Β’ Φάση του έργου «Βελτίωση οδοποιίας – Ασφαλτοστρώσεις – Τσιμεντοστρώσεις» που αφορά 12 Κοινότητες

Περισσότερα...

Ο Δήμος Πωγωνίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέδραμαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή των ιστορικών εκδηλώσεων «ΚΑΛΠΑΚΙΑ 2022»

Περισσότερα...

Καλπάκια 2022. Οι Εκδηλώσεις ξεκίνησαν στο Μνημείο του Μαχητή την ώρα που «έσκιζαν» τους ουρανούς δύο μαχητικά αεροσκάφη. Πλούσιο Φωτορεπορτάζ!!!

Περισσότερα...

Ο Δήμος Πωγωνίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και τον Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο Δελβινακίου προτίθεται να υλοποιήσει σεμινάριο για την «Πωγωνίσια Φορεσιά».

Περισσότερα...

Πρόταση χρηματοδότησης για την εξασφάλιση Κοινόχρηστων και Κοινωφελών Χώρων υπέβαλε στο Πράσινο Ταμείο ο Δήμος Πωγωνίου ζητώντας

Περισσότερα...

Υπογράφτηκε η σύμβαση για τη μελέτη ανέγερσης του νέου Νηπιαγωγείου Καλπακίου φέρνοντας το μεγάλο αυτό έργο ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση.

Περισσότερα...

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πάντα για το άθλημα της κωπηλασίας από μία κορυφαία αθλήτρια είχαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καλπακίου που

Περισσότερα...

Τέλος στα προβλήματα υδροδότησης σε Βροντισμένη και Μαυροβούνι έδωσε η ολοκλήρωση του έργου για την αντιμετώπιση των φαινομένων της λειψυδρίας.

Περισσότερα...

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του Συλλόγου Γυναικών Κεφαλοβρύσου στο 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με τους Δήμους και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Περισσότερα...

Την επίσημη έναρξη των ιστορικών εκδηλώσεων «ΚΑΛΠΑΚΙΑ 2022» σηματοδοτεί ο «3ος Δρόμος της Νίκης» που επιστρέφει μετά από 2ετή απουσία, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και διοργανώνεται από το Δήμο Πωγωνίου.

Περισσότερα...

Ξεχωριστή και αισιόδοξη ήταν για το Δήμο Πωγωνίου η σημερινή ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς καθώς μετά από επτά ολόκληρα χρόνια ξαναχτύπησε το κουδούνι στο Δημοτικό Σχολείο Πωγωνιανής...Φωτορεπορτάζ!!!

Περισσότερα...

Αφιερωμένο στα παιδιά θα είναι ένα τετραήμερο του Αυγούστου με «Παιχνίδια στην Αλάνα» που θα διεξαχθούν σε τέσσερις (4) μεγάλες Κοινότητες του Δήμου Πωγωνίου.

Περισσότερα...

 

Με τη συμμετοχή 35 μικρών και μεγάλων ποδηλατών διεξήχθη σήμερα Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 η ποδηλατοδρομία στο Δελβινάκι, ιστορική έδρα του Δήμου Πωγωνίου.

Περισσότερα...

Θέμα χρόνου είναι πλέον η ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης φθορών στο κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Δολιανών καθώς

Περισσότερα...

 

Ένα βήμα πιο κοντά στην παράδοση ενός σύγχρονου πολυχώρου γνώσης και πολιτισμού στο Δελβινάκι βρίσκεται ο Δήμος Πωγωνίου με

Περισσότερα...

Το Νηπιαγωγείο και τις τρεις πρώτες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Παρακαλάμου φιλοξένησε σήμερα το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Πωγωνίου.

Περισσότερα...

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης και η Δημοτική εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το θάνατο του Απόστολου Παπαϊωάννου, oμότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Μεγάλη η απώλεια για την Ήπειρο η θλιβερή είδηση του θανάτου του πρ. Υπουργού και Βουλευτή Αντώνη Φούσα.

Περισσότερα...

Έμπρακτη στήριξη στον πρωτογενή τομέα δίνει ο Δήμος Πωγωνίου υλοποιώντας και σχεδιάζοντας κομβικά  έργα αγροτικής οδοποιίας για τη βελτίωση πρόσβασης σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Περισσότερα...

 

Παράταση έως 31-12-21 δόθηκε για τις αιτήσεις ένταξης ή επανένταξης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Συσσίτιο του Δήμου Πωγωνίου.

Περισσότερα...

Ένα όμορφο ημερολόγιο για τη νέα χρονιά προσέφερε στους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Πωγωνίου.

Περισσότερα...

Σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσει τις άμεσες επιπτώσεις από τα έντονα καιρικά φαινόμενα βρίσκεται η Πολιτική Προστασία Δήμου Πωγωνίου.

Περισσότερα...

Μία ακόμη δράση καταδρομικού εμβολιασμού σε δημότες του Δήμου Πωγωνίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021,

Περισσότερα...

 

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται ο κύκλος επισκέψεων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Πωγωνίου, μία επίσκεψη που συνδυάζει την απόκτηση οδηγικής συνείδησης με την ψυχαγωγία.

Περισσότερα...

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η προσέλευση των δημοτών στη σημερινή δράση εμβολιασμού που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου.

Περισσότερα...

Σε κλίμα συγκίνησης για τον ιερό αγώνα των ηρώων του Έπους του ’40 και αναγνώρισης της βαριάς ιστορικής κληρονομιάς πραγματοποιήθηκε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου η τελετή μνήμης στο Μνημείο του Μαχητή, στα πλαίσια των ιστορικών εκδηλώσεων «ΚΑΛΠΑΚΙΑ 2021».

Περισσότερα...

Χωρίς την αναπαράσταση της μάχης του Καλπακίου, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τη διασπορά του κορονοϊού, αλλά με κάθε επισημότητα θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του Δήμου Πωγωνίου «ΚΑΛΠΑΚΙΑ 2021».

Περισσότερα...

Την άμεση κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών στις σχολικές μονάδες Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πωγωνίου ζητά με επιστολή του προς την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Καψάλης.

Περισσότερα...

Εργασίες κοπής και κλάδευσης ξερών κι επικίνδυνων δέντρων πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες σε όλες τις Κοινότητες  του Δήμου Πωγωνίου.

Περισσότερα...

Η ΚομΥ Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Δήμο Πωγωνίου θα πραγματοποιήσει δωρεάν ανοιχτή δειγματοληψία με rapid test για το κοινό ως εξής:

Περισσότερα...

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΚΑΨΑΛΗ

ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΝΤΟΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΧΑΪΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ

Περισσότερα...

 

Υδρογεωλογική αναγνώριση στα πλαίσια του έργου «Αντιμετώπιση Υδροδοτικών προβλημάτων σε ορεινούς και νησιωτικούς δήμους»

Περισσότερα...

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

POLYPHONIA: ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ -ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΌ ΑΛΒΑΝΙΑ & ΕΛΛΑΔΑ– ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ

Παρακάλαμος, 25 Σεπτεμβρίου 2021

Περισσότερα...

 

Μία μαγική βραδιά κάτω από το όμορφο αυγουστιάτικο φεγγάρι χάρισαν στο κοινό οι Δημήτρης Υφαντής και Νίκος Ζωιδάκης που συναντήθηκαν επί σκηνής σε μία συγκλονιστική συναυλία με τη συνοδεία του Συλλόγου Πωγωνίσου Πολυφωνικού Τραγουδιού Δήμου Πωγωνίου και του Ομίλου «Σελλοί» (Άνω Δρόπολη).

Περισσότερα...

Συγχαρητήρια επιστολή στον χρυσό ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο απέστειλε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης. Η επιστολή έχει ως εξής:

Περισσότερα...

Επιστολή στο Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο σχετικά με την Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Βελλάς Ιωαννίνων απέστειλε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Περισσότερα...

 

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Πωγωνίου

Περισσότερα...

 

Ο Δήμος Πωγωνίου, στα πλαίσια της αντιπυρικής περιόδου από 1-5-21 έως 31-10-21, καλεί τους ιδιοκτήτες οικοπέδων

Περισσότερα...

 

Με αφορμή την απόφαση της ΕΠΟ να μεταφέρει την έδρα για την διεξαγωγή του αγώνα κυπέλλου του ΠΑΣ Γιάννινα

Περισσότερα...

 

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπισθεν του Δημαρχείου Καλπακίου θα διενεργούνται πλέον τα RAPID TESTS από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Περισσότερα...

Στο Ταμείο Ανάκαμψης εντάχθηκε το τμήμα της Ιόνιας Οδού από τα Ιωάννινα έως την Κακαβιά παίρνοντας έτσι το «πράσινο φως» για την υλοποίησή του.

Περισσότερα...

Εργασίες κοπής και κλάδευσης επικίνδυνων δέντρων πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες στις Κοινότητες του Δήμου Πωγωνίου.

Περισσότερα...

 

Επιστολή διαμαρτυρίας για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Παρακάλαμο απέστειλε στον Πρόεδρο του Ομίλου ο Δήμαρχος Πωγωνίου.

Περισσότερα...

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα του www.zougla.gr με τίτλο «Στο Καλπάκι δεν τηρούν τα μέτρα για τον Κορονοϊό» απαντούμε ως εξής:

Περισσότερα...

Ως ένα από τα τρία σχολεία που θα εκπροσωπήσουν το Νομό Ιωαννίνων στο πρόγραμμα Erasmus επιλέχθηκε το Δημοτικό Σχολείο Καλπακίου.

Περισσότερα...

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται στο Δήμο Πωγωνίου οι εργασίες φροντίδας κοινόχρηστων χώρων και η κοπή χόρτων σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες.

Περισσότερα...

 

Ανακοίνωση επανάληψης δημοπρασίας για τη διάθεση δασικών προϊόντων των συστάδων 2ε Χαραυγής και 3γ Δολού

Περισσότερα...

Ο Δήμος Πωγωνίου ευχαριστεί ιδιαίτερα την TOYOTA EΛΛΑΣ για τη δωρεάν παροχή οχήματος προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών υπρεσιών για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία.

Περισσότερα...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Πωγωνίου

Περισσότερα...

Καλπάκια 2019: 2oς Ιστορικός αγώνας δρόμου ''Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ''  Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019.Δηλώσεις συμμετοχών.

Περισσότερα...

Κυριακή 20 Οκτωβρίου.''Δρόμος της Νίκης''.Τρέχουμε για την θυσία των Παππούδων μας για να είμαστε σήμερα εμείς οι καναπεδάτοι και FBκάτοι ελεύθεροι.

Περισσότερα...

Με κάθε σεβασμό τιμήθηκε σήμερα, 76 χρόνια την αιματηρή επίθεση των ναζιστικών στρατευμάτων,

Περισσότερα...

Καψάλης Κώστας.Δήμαρχος Πωγωνίου.Ευχαριστήριο μήνυμα για το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου 2019.

Περισσότερα...

Καψάλης Κ.Δήμαρχος Πωγωνίου.Ύποπτο και παραπληροφοριακό δημοσίευμα ψάχνει για θύματα λίγο πρίν τις εκλογές...

Περισσότερα...

Σε ένα μεγάλο πασχαλινό εργαστήρι μετατράπηκαν το Νηπιαγωγείο και ο Παιδικός Σταθμός Παρακαλάμου την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 !  

Περισσότερα...

Συντροφιά με τον κ. Ζιζάνιο και τη Μις Κονσερβίτα γιόρτασαν οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Πωγωνίου την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Περισσότερα...
  • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

    Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

  • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

    Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

  • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

    Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου